Élő adás - Ajánlott böngésző : Firefox

 
Menü
 
Pontos Idő
 
Szavazz!
Értékeld szinvonalát!
Hogyan minősíted a RádióMAX-ot?

Csak így tovább!
Profi
Nagyon jó
Átlagos
lehetne jobb is
nem egy szenzáció
elmegy
rossz
Nem is hallgatom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Média ajánlat

Megközelitőleg 40-45.000 ember napjait teszi könnyebbé,hangulatosabbá a média itt Hódmezővásárhelyen és külterületén.

 

 

ÁRLISTA

KÖZLEMÉNY, lakossági hirdetés /maximum 360 karakter/
1. 000.- +Áfa: 200-/=1. 200.-Ft/alkalom

SPOT/ minimum 10 másodperc/
100.-Ft +/ Áfa: 20.-/ 120.-Ft/másodperc

GYÁRTÁSI KÖLTSÉG:
5.000. -+Áfa: 1.000.- / = 6.000.-Ft
Sürgős gyártás esetén / 48 órán belül/
9.000.- +/Áfa: 1.800.-/ =10.800.-Ft

SZPONZORÁLHATÓ MÜSOROK:
Közlekedési információk /óránként/
Időjárás jelentés /óránként/
Sporthírek /naponta 3x/ /Megrendelhető minimum 15 alkalomra/
Rádió által szerkesztett játék /Megrendelhető minimum 5 alkalomra/
Reggeli műsorblokkban 6.00-9.00: horoszkóp, internetes lapszemle, névnap, kalendárium, ébresztő
/ Megrendelhetők minimum 5 alkalomra/

SZPONZORÁLÁSI DÍJ:
Spot sugárzási díj szerint+ gyártási költség +20% felár. Elhangzik a támogató neve, címe és egy minimum 10 másodperces reklámspot. / 15 alkalomra 30.000.- Ft áfával/

SZPONZORÁLT ÓRA:
10.000.-Ft + gyártási költség +20% felár. Előzetes beharangozóban 10 alkalommal elhangzik a
támogatás ténye, a szponzorált óra elején és végén a támogató neve, címe, valamint a reklámblokkban egy 15-20 másodperces spot. /19.200 Ft áfával/

REKLÁMJÁTÉK:
A játék kérdéseit és minimum 1.000.- Ft értékű ajándékot a megrendelő biztosítja. A játék előtt és után elhangzik a megrendelő neve, címe és egy rövid információ a cégről.
Díja: 2.000.- /+ Áfa : 400 .- = 2.400.-Ft + ajándék

PROGRAMAJÁNLÓ:
Minden hétköznap reggel, délelőtt és délután, napi 3 alkalommal a programajánló műsorban való megjelenés. / összesen 15 megjelenés) Egy hétre 8.000.- + Áfa 1.600 = 9.600.-Ft

Külső programok (kiszállás)
20.000.-Ft/óra+ gyártási költség +20% felár. Előzetes beharangozóban 10 alkalommal elhangzik a
program helye, a szponzorált óra elején és végén a támogató neve, címe, valamint a reklámblokkban egy 15-20 másodperces spot. /31.500.- Ft áfaval/A rádió jelentősen költséghatékonyabb médium a TV-hez képest.

A rádió háromszor költséghatékonyabb hirdetési felület, mint a TV, mert 82%-os recallt (felidézés) hoz, 25%-os áron. A mindkét médiatípusban futott kampányok esetén ez a mutató 91%. A magyar eredmény megfelel a brit és a kanadai kutatás tapasztalatainak is. (Igen! Rádió!, Szonda Ipsos, 2003)

A kampányok költségeit figyelembe véve a rádióhirdetésekre fordított kiadások 49%-kal jobban megtérülnek a hirdetőknek, mint a TV-kampányokra kiadott összegek A rádió önálló kampányeszközként is megállja a helyét.

A rádióban játszott spotok visszaidézése független attól, hogy megjelent-e párhuzamosan a TV-ben, a sajtóban vagy közterületen a reklám.

A rádióreklám önmagában is átlagosan 4,1%-kal növeli az eladást, nem növeli ezt egy kiegészítő TV-kampány jelenléte. A TV eredményeit viszont egy kiegészítő rádiókampány további 4,1%-kal növeli.
Negyed annyira zavaró a rádióreklám, mint egy tévéműsort megszakító spot.

3 emberből 2 úgy gondolja, hogy a rádióban nincs olyan nagy reklámdömping (61%) és a reklámok nem olyan zavaróak, mint a TV-ben (60%).
A háttérrádiózás ténye nem jelenti a bevésődés hiányát.

A rádiózás során elhangzott hirdetéseknek több, mint fele őrződik meg a memóriában. A rádióhallgatás során "készenléti" állapotban zajlik a médiafogyasztás, így az érdeklődést kiváltó információ esetén intenzívebbé válik a figyelem, majd ismét visszaáll az eredeti szintre.


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogató
 
Műholdkép

 
Látogatottság
Indulás: 2006-08-12
 
Szavazz!
Milyen zenéket hallana szivesen a RádióMAX-on?

Country
Dance
Funky
Mulatós
Klasszikus
Pop
Rock
Reggie
House
Techno
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
hírlevél rendelés!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

30 éves az elsõ Mario játék válogatás, a Super Mario All-Stars! A játékról írt retrospektív blogpostot itt olvashatod.    *****    Decemberi akciók! AMWAY termékek elérhetõ áron! Regisztráljon még ma vásárlónak és kap egy 5.333 Ft értékû kupont! AMWAY    *****    Várod már a karácsonyt? Szeretnél karácsonyi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Adventi készülõdés a Mesetárban! Hamarosan meglepetések várnak! Gyere te is!    *****    AMWAY termékek elérhetõ áron! 5.333 Ft egyszeri ajándék kupon! Munkalehetõség! Regisztrálj még ma! AMWAY December. AKCIÓ    *****    AMWAY AKCIÓ! Csatlakozz hozzám és egyszeri 5.333 Ft os kuponban részesülsz! Munkalehetõség! AMWAY termékek elérhetõ áron    *****    Anime, manga, videojátékok, könyvek, japán és holland kultúra. Ha ezek mind érdekelnek, látogass el az oldalamra.    *****    35 éves a világ egyik legnagyszerûbb játéka, a Super Mario Bros. 3! Ennek alkalmából írtam egy retrospektív cikket.    *****    Megújultunk! Új köntösben a Mesetár! Gyere, és nézz be hozzánk!    *****    A legfrissebb információk a frissen megjelent Super Mario Bros. Wonder-rõl, de szinte mindegyik Mario játék jelen van.    *****    A legfrissebb információk a két kiváló japán énekesnõrõl Hayashibara Megumi-ról, Okui Masami-ról és saját projektjeikrõl    *****    Kritika a 13 év után visszatért Nox legújabb albumáról, a Fõnixrõl.    *****    farkasmetal--Lakatos munka- Haidekker kerítés- Haidekker kapu-farkasmetal- Lakatosmunka- Kerítés-Épületlakatos-    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell nézni.Nézz bele Te is ebbe a csodás tükörbe! Szeretettel várlak.    *****    A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.