Élő adás - Ajánlott böngésző: Firefox. Ha nem indul el, nyomd meg a Play gombot!

 

 

 
Menü
 
Pontos Idő
 
Szavazz!
Értékeld szinvonalát!
Hogyan minősíted a RádióMAX-ot?

Csak így tovább!
Profi
Nagyon jó
Átlagos
lehetne jobb is
nem egy szenzáció
elmegy
rossz
Nem is hallgatom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Média ajánlat

Megközelitőleg 40-45.000 ember napjait teszi könnyebbé,hangulatosabbá a média itt Hódmezővásárhelyen és külterületén.

 

 

ÁRLISTA

KÖZLEMÉNY, lakossági hirdetés /maximum 360 karakter/
1. 000.- +Áfa: 200-/=1. 200.-Ft/alkalom

SPOT/ minimum 10 másodperc/
100.-Ft +/ Áfa: 20.-/ 120.-Ft/másodperc

GYÁRTÁSI KÖLTSÉG:
5.000. -+Áfa: 1.000.- / = 6.000.-Ft
Sürgős gyártás esetén / 48 órán belül/
9.000.- +/Áfa: 1.800.-/ =10.800.-Ft

SZPONZORÁLHATÓ MÜSOROK:
Közlekedési információk /óránként/
Időjárás jelentés /óránként/
Sporthírek /naponta 3x/ /Megrendelhető minimum 15 alkalomra/
Rádió által szerkesztett játék /Megrendelhető minimum 5 alkalomra/
Reggeli műsorblokkban 6.00-9.00: horoszkóp, internetes lapszemle, névnap, kalendárium, ébresztő
/ Megrendelhetők minimum 5 alkalomra/

SZPONZORÁLÁSI DÍJ:
Spot sugárzási díj szerint+ gyártási költség +20% felár. Elhangzik a támogató neve, címe és egy minimum 10 másodperces reklámspot. / 15 alkalomra 30.000.- Ft áfával/

SZPONZORÁLT ÓRA:
10.000.-Ft + gyártási költség +20% felár. Előzetes beharangozóban 10 alkalommal elhangzik a
támogatás ténye, a szponzorált óra elején és végén a támogató neve, címe, valamint a reklámblokkban egy 15-20 másodperces spot. /19.200 Ft áfával/

REKLÁMJÁTÉK:
A játék kérdéseit és minimum 1.000.- Ft értékű ajándékot a megrendelő biztosítja. A játék előtt és után elhangzik a megrendelő neve, címe és egy rövid információ a cégről.
Díja: 2.000.- /+ Áfa : 400 .- = 2.400.-Ft + ajándék

PROGRAMAJÁNLÓ:
Minden hétköznap reggel, délelőtt és délután, napi 3 alkalommal a programajánló műsorban való megjelenés. / összesen 15 megjelenés) Egy hétre 8.000.- + Áfa 1.600 = 9.600.-Ft

Külső programok (kiszállás)
20.000.-Ft/óra+ gyártási költség +20% felár. Előzetes beharangozóban 10 alkalommal elhangzik a
program helye, a szponzorált óra elején és végén a támogató neve, címe, valamint a reklámblokkban egy 15-20 másodperces spot. /31.500.- Ft áfaval/A rádió jelentősen költséghatékonyabb médium a TV-hez képest.

A rádió háromszor költséghatékonyabb hirdetési felület, mint a TV, mert 82%-os recallt (felidézés) hoz, 25%-os áron. A mindkét médiatípusban futott kampányok esetén ez a mutató 91%. A magyar eredmény megfelel a brit és a kanadai kutatás tapasztalatainak is. (Igen! Rádió!, Szonda Ipsos, 2003)

A kampányok költségeit figyelembe véve a rádióhirdetésekre fordított kiadások 49%-kal jobban megtérülnek a hirdetőknek, mint a TV-kampányokra kiadott összegek A rádió önálló kampányeszközként is megállja a helyét.

A rádióban játszott spotok visszaidézése független attól, hogy megjelent-e párhuzamosan a TV-ben, a sajtóban vagy közterületen a reklám.

A rádióreklám önmagában is átlagosan 4,1%-kal növeli az eladást, nem növeli ezt egy kiegészítő TV-kampány jelenléte. A TV eredményeit viszont egy kiegészítő rádiókampány további 4,1%-kal növeli.
Negyed annyira zavaró a rádióreklám, mint egy tévéműsort megszakító spot.

3 emberből 2 úgy gondolja, hogy a rádióban nincs olyan nagy reklámdömping (61%) és a reklámok nem olyan zavaróak, mint a TV-ben (60%).
A háttérrádiózás ténye nem jelenti a bevésődés hiányát.

A rádiózás során elhangzott hirdetéseknek több, mint fele őrződik meg a memóriában. A rádióhallgatás során "készenléti" állapotban zajlik a médiafogyasztás, így az érdeklődést kiváltó információ esetén intenzívebbé válik a figyelem, majd ismét visszaáll az eredeti szintre.


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogató
 
Műholdkép

 
Látogatottság
Indulás: 2006-08-12
 
Szavazz!
Milyen zenéket hallana szivesen a RádióMAX-on?

Country
Dance
Funky
Mulatós
Klasszikus
Pop
Rock
Reggie
House
Techno
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
hírlevél rendelés!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?